Program Anglisht Shqip Perkthim

0128
  1. Perkthim Anglisht Shqip Translate
ShqipProgram Anglisht Shqip PerkthimProgram perkthimi anglisht shqip

Perkthim Anglisht Shqip Translate

Shkarko falas fjalor shpjegues anglisht anglishtDownload free English explanatory dictionaryFjalor i gjuhes anglezeFjalor anglisht anglisht me zeWORDWEBFjalori anglish anglisht nje fjalor anglish shpjegues dhe funksionon si nje program ne platformen e sistemeve operative te te gjitha windows-ave. Eshte nje fjalor i cili mund te shkarkohet falas (free download)mjaft i kompletuar qe ka edhe mbi 5000 shqiptime. Pra eshte njefjlaor anglisht me ze.150 000 fjale220 000 shpjegime fjaleshDuke qene nje fjalor anglisht anglisht me shqiptim edhe falas ky eshte nje nga fjaloret me te mire ne bote per te gjithe ata qe interesohen ne mesimin e gjuhes angleze. Ky program mjaft i lehte per kompjuterin si dhe ne perdorim.Fjalor anglisht anglisht me shqiptimFjalori anglisht anglisht me shqiptim eshte mjaft i pasuruar te jep sinonimet, antonimet, fjalet qe jane te aferta dhe tipet.Gjithashtu nese jene te lidhur ne Internet ju mundeson lidhje direkte me enciklopedine e Wikipedias si dhe fjalorin e Wikipedias Wiktionary.Per te shkarkuar programin klikoniINSTALIMI:Fjalor anglisht anglisht me shqiptimInstalimiTip: Per te pare perkthimin e cdo fjale kudo ne kompjuter mbaj shypur tasten Ctrl dhe klikoni ne anen e djathte te miut. Ose perzgjidhni fjalen ne anglsht dhe shtypni Ctrl + Alt + WFjalor anglisht anglisht me ze. Terry pratchett neil gaiman.

This entry was posted on 28.01.2020.